Η Prins Petfoods είναι ο νέος χορηγός φανέλας της Vitesses. Η αποκάλυψη της νέας φανέλας πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της 125ης επετείου του ποδοσφαιρικού συλλόγου από το Arnhem.   Τι κοινό έχει το ποδόσφαιρο και οι 100% φυσικές ζωοτροφές; Θα μπορούσε να είναι κάτι περισσότερο από ό, τι σκεφτόσαστε. Η Prins και η Vitesse έχουν πολλά κοινά, όπως η άσκηση, η ευαισθητοποίηση για την υγεία, η καινοτομία και η επένδυση στο μέλλον(για παράδειγμα μέσω της νεολαίας).

Η Prins, τώρα ως χορηγός, είναι ο διάδοχος της εταιρείας Smipe, η οποία διακοσμεί το πίσω μέρος της φανέλας της Vitesse τα τελευταία 2,5 χρόνια. Η Prins και η Vitesse υπέγραψαν 3-ετές συμβόλαιο. Ο Wil Mulders, διευθύνων σύμβουλος της Prins Petfoods, πιστεύει στο τρόπο με τον οποίο η Vitesse παρουσιάζει τον εαυτό της. «Αναζητήσαμε συγκεκριμένα μια περιφερειακή εταιρία-έταιρο που θα μπορούσαμε να εντοπίσουμε και να αυξήσουμε το δημόσιο προφίλ της εταιρείας μας».

Κοινό έδαφος

Τα οράματα των δύο εταιρειών μοιράζονται πολλά κοινά σημεία, στα οποία η άσκηση και η ευαισθητοποίηση για την υγεία αποτελούν βασικά στοιχεία. «Για τον Prins, η καινοτομία είναι επίσης απαραίτητη και είμαστε πολύ πρόθυμοι να επενδύσουμε στους ανθρώπους και στο μέλλον μας», λέει ο Wil Mulders. «Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια εμπειρία γύρω από το προϊόν μας, ακριβώς όπως το ποδόσφαιρο είναι μια εμπειρία και ο στόχος μας είναι να κάνουμε τους καταναλωτές μας πραγματικούς οπαδούς. Οι ζωοτροφές και το ποδόσφαιρο ίσως να φαίνονται σαν ένας περίεργος συνδυασμός στην αρχή, αλλά κοιτάζοντας τις αξίες που τόσο η Prins όσο και η Vitesse μοιράζονται, έχει τελικά νόημα ».

Η άσκηση και η ευαισθητοποίηση για τη υγεία είναι κρίσιμα.

Εστίαση στη νεολαία

«Είχαμε μια ζεστή σχέση με την Prins Petfoods εδώ και πολύ καιρό», λέει ο Willem van der Linden, διευθυντής πωλήσεων της Vitesse, για την συνεργασία με την Prins. »Για παράδειγμα, η Prins είναι ήδη εταίρος της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της Vitesse, και εμείς εργαζόμαστε εντατικά με ένα κοινό σχέδιο για να προσελκύσουμε τη νεολαία μας πιο κοντά στο ποδόσφαιρο. Αυτή η νέα χορηγία θα εμβαθύνει ακόμη περισσότερο και θα εντείνει τη συνεργασία μας με την Prins. Ένα συναρπαστικό βήμα!