Η σειρά Protection της Prins για σκύλους και όλες οι συμπιεσμένες τροφές περιέχουν πλέον προβιοτικά.
Τα προβιοτικά είναι καλά βακτήρια τα οποία συμβάλουν με φυσικό τρόπο σε μια ομαλή λειτουργία της εντερικής χλωρίδας.

Εντερική Χλωρίδα

Η εντερική χλωρίδα του σκύλου σας είναι πολύ σημαντική. Τα θρεπτικά συστατικά υποβάλλονται σε πέψη και απορροφώνται στο έντερο. Η επιπλέον εντερική υποστήριξη μπορεί να βοηθήσει με την πέψη του σκύλου σας.
Η πέψη υποστηρίζεται από τα βακτήρια που υπάρχουν στο έντερο, τα οποία ονομάζονται εντερική χλωρίδα. Εάν η εντερική χλωρίδα δεν είναι ισορροπημένη, τότε μπορείτε να φανταστείτε ότι η διαδικασία δεν είναι ικανοποιητική. Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό να δώσετε στον σκύλο σας τη σωστή υποστήριξη. Στις περισσότερες τροφές της Prins θα βρείτε επιπλέον εντερική υποστήριξη με τη μορφή προβιοτικών που μπορεί να έχουν ευεργετική επίδραση στην εντερική χλωρίδα.
Στην Protecrion σειρά για σκύλους χρησιμοποιούσαμε ήδη προβιοτικά, αλλά τώρα εμπλουτίζονται με επιπλέον ποσότητες για μεγαλύτερη υποστήριξη!

Τι είναι τα πρεβιοτικά;

Τα πρεβιοτικά είναι φυσικές διαιτητικές ίνες όπως το κιχώριο (ραδίκι) και τους φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες (FOS), τα οποία έχουν θετική επίδραση στην ανάπτυξη ωφέλιμων εντερικών βακτηρίων και εξασφαλίζουν μια υγιή εντερική χλωρίδα.

Τα πρεβιοτικά είναι διαφορετικά από τα προβιοτικά. Τα πρεβιοτικά είναι μη εύπεπτες διαιτητικές ίνες που διεγείρουν την εντερική χλωρίδα και ως εκ τούτου υποστηρίζουν την υγεία. Τα προβιοτικά είναι ζωντανοί μικροοργανισμοί που συμβάλλουν στην καλή χλωρίδα του εντέρου. Τα πρεβιοτικά είναι μια πηγή θρεπτικών ουσιών για τα προβιοτικά και προστίθενται επίσης στις τροφές Protection.

Τι γίνεται με τα προβιοτικά;

Υπάρχει μια ποσότητα βακτηρίων στα έντερα που βοηθούν ένα ζώο να παραμείνει υγιές. Αυτοί οι μικροοργανισμοί βοηθούν στην πέψη των τροφίμων και την προστασία από παθογόνα νοσήματα.Τα προβιοτικά είναι ζωντανά βακτήρια που μπορούν να έχουν θετική επίδραση στην υγεία ενός κατοικίδιου.
Στην Prins, προσθέσαμε επιπλέον το Bacillus subtilis στο τρόφιμά μας για προστασία. Αυτά τα βακτήρια είναι ανενεργά στο φαγητό και ενεργοποιούνται μόνο όταν καταλήξουν στο εντερικό σύστημα. Το Bacillus subtilis παρέχει υποστήριξη χρησιμοποιώντας οξυγόνο στο παχύ έντερο. Αυτό επιτρέπει στα καλά βακτήρια που δεν χρειάζονται οξυγόνο να αναπτυχθούν καλύτερα και ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες για τους παθογόνους οργανισμούς να αναπτυχθούν.

Συμβουλή: Η τροφή Prins Protection μπορεί επίσης να αναμειχθεί με παγωμένο φρέσκο ​​κρέας, το οποίο έχει επίσης υγιή επίδραση στην εντερική χλωρίδα. Επειδή το κρέας δεν θερμαίνεται, διατηρούνται τα καλά βακτήρια στα τρόφιμα.