Ψάχνετε για ένα εύκολο σκυλί; Ένα που είναι υπάκουο, φιλικό με τα παιδιά και χρειάζεται λίγη συντήρηση; Έχουμε δημιουργήσει μια λίστα με τις 3 κορυφαίες από τις ευκολότερες φυλές σκύλων ειδικά για εσάς!

Νούμερο  3: Ο ρομπο-σκύλος

Μπορεί να κάνει πολλά κόλπα, αλλά πρέπει να διαβάσετε το εγχειρίδιο. Μην ξεχάσετε να αντικαταστήσετε τις μπαταρίες όταν αδειάσουν.

Νούμερο 2: Σκύλος σε τροχούς

Δεν είναι τόσο έξυπνος όσο ο ρομπο-σκύλος, αλλά μπορείτε να τον πάρετε για μια βόλτα. Μη σας ανησυχεί όμως, δεν πάει μακριά.

Νούμερο 1: Λούτρινο σκυλί

Ο αδιαμφισβήτητος νικητής!

Παραμένει όπου το βάζετε. Κουρασμένος από το αγκάλιασμα; Απλά τον αφήνεις στο ντουλάπι!

Δεν υπάρχουν εύκολες φυλές σκύλων!

Νομίζουμε ότι μπορεί να έχετε ήδη κατανοήσει το νόημα: δεν υπάρχει κάτι τέτοιο όπως μια εύκολη φυλή σκύλων. Κάθε σκύλος χρειάζεται εκπαίδευση, φροντίδα και προσοχή. Κάθε σκύλος χρειάζεται χρόνο.

Κανείς δεν είναι τέλειος

Το τέλειο σκυλί δεν υπάρχει. Μην προσπαθήσετε να διαμορφώσετε το σκυλί σας σύμφωνα με το πώς νομίζετε ότι πρέπει να είναι, αλλά αποδεχτείτε το όπως είναι και ακούστε τι προσπαθεί να σας πει. Δεν χρειάζεται να είστε τέλειοι, καθώς ο τέλειος ιδιοκτήτης σκύλου επίσης δεν υπάρχει. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι: να είστε παρόν για το σκυλί σας. Επειδή η προσοχή που του δίνετε και η κοινή σας διαβίωση είναι αυτό που ουσιαστικά κάνει τα σκυλιά, όπως και εμάς, πολύ χαρούμενους!