Καλώς ήρθατε στον κόσμο μας!

Εδώ στην Prins έχουμε προσωπικό που είναι παθιασμένο με τα ζώα. Η ανάπτυξη υψηλής ποιότητας, 100% φυσικών τροφών για γάτες κα σκύλους είναι η ειδικότητα μας! Η βελτίωση της ευημερίας τους είναι η αποστολή μας! Το κάνουμε αυτό με τον δικό μας έμπειρο, προσωπικό, συνειδητό, εκπληκτικό και μοναδικό τρόπο.

Παρακαλώ επιτρέψτε μας να σας συστηθούμε!

100% φυσικό
Χωρίς τεχνητά χρώματα, γεύσεις και αρώματα
Ολλανδική οικογενειακή επιχείρηση
Ποιότητα, γνώση και εμπειρία από το 1963
Δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα
Υποστηρίζουμε την καλή διαβίωση των ζώων
Καινοτόμο
Στόχος μας η ανανέωση και έκπληξη

Δυνατή επωνυμία

Η Prins είναι οικογενειακή επιχειρήση. Για πάνω από πενήντα χρόνια, τρεις γενιές της οικογένειας Verkade έχουν βάλει την καρδιά και την ψυχή τους στις ζωοτροφές. Η Prins είναι σαν οικόγενεια για όλους τους εργαζόμενους της. Εργαζόμενοι από τρεις εγκαταστάσεις στο Accustraat στο Veenendaal, εμείς - μέσω της κατασκευής και της εκπαίδευσης, με κίνητρο και ενθουσιασμό που βασίζεται στην εμπειρία - χτίζουμε μια ισχυρή και ταχέως αναπτυσσόμενη επωνυμία, η οποία προσελκύει επίσης διεθνή προσοχή.

Ποιότητα

Το μυστικό μας; Η κουλτούρα της Prins, όπου όλοι έχουμε τον ίδιο στόχο: η ποιότητα προηγείται. Η ποιότητα που ξεπερνά τις ετικέτες και είμαστε πρόθυμοι να ξεπεράσουμε, επειδή δεν είμαστε εύκολα ικανοποιημένοι. Ίσως μπορούμε να αλλάξουμε κάτι ή να βελτιώσουμε. Οι πελάτες είναι επικριτικοί και έτσι πρέπει να είναι. Εκτιμούμε τους επιμελείς και αφοσιωμένους ανθρώπους. Θέλουμε να δώσουμε στους καταναλωτές μας την ειλικρινή μας προσοχή δημιουργώντας εξαιρετικά προϊόντα για υγιή κατοικίδια και ειδικά μέσω καλών, επαγγελματικών συμβουλών.

Προσωπικό

Τα κατοικίδια και οι ιδιοκτήτες τους πάντα προηγούνται στην Prins. Είμαστε πρόθυμοι να ακούσουμε και να συνομιλήσουμε με τον πελάτη. Όχι από την προοπτική του προϊόντος, αλλά από την ευημερία του ζώου. Ο 'Παππούς' Verkade ξεκίνησε να το κάνει αυτό πίσω στη δεκαετία του εβδομήντα κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων του και συνεχίζουμε να το κάνουμε ακόμη και τώρα μέσω της εξυπηρέτησης πελατών Prins CareTeam, όπου κάνει ακριβώς ότι λέει η λέξη: νοιάζεται για τα κατοικίδια και προσφέρει συμβουλές στους ιδιοκτήτες τους. Άλλα σημαντικά και καινοτόμα εργαλεία που μας βοηθούν να το κάνουμε αυτό είναι τα εκπαιδευτικά κέντρα μας Edupet Education και Lifestyle for Pets, μια μοναδική διαδυκτιακή πλατφόρμα και τηλεοπτικό κανάλι.

Μοναδικότητα

Στην Prins ακολουθούμε το δικό μας μονοπάτι. Δεν επιτρέπουμε στις περιστάσεις να επηρρεάσουν τη δουλειά μας, απεναντίας πάντοτε βασιζόμαστε στις δικές μας δυνάμεις. Φυσικά και ανταποκρινόμαστε στις τάσεις, ή στους συναδέλφους μας που βελτιώνουν τις δεξιότητές τους, όμως πάντα βασιζόμαστε στο δικό μας όραμα και εξειδίκευση, και ποτέ με συνηθισμένο τρόπο. Προτιμούμε να χειριστούμε τα πάντα με το δικό μας μοναδικό τρόπο. Να μην ξεχνάμε ποτέ την ευημερία των ανθρώπων και των ζώων.

Ευελιξία

Στην Prins, δεν αποφεύγουμε την καινοτομία και την αλλαγή. Προτιμούμε να κοιτάμε πέρα από τα όρια, το οποίο είναι εφικτό λόγω της ευελιξίας μας και των μικρών ομάδων. Οι σύμβουλοι διατροφής, οι θεραπευτές συμπεριφοράς και οι εκπαιδευτικοί συνεργάζονται άψογα προκειμένου να δώσουν την καλύτερη δυνατή συμβουλή και καθοδήγηση. Η Prins είναι περίεργη. Είμαστε πρόθυμοι να προσφέρουμε και να ανταλλάξουμε γνώσεις και να συμβουλευτούμε έμπειρους ειδικούς από όλο τον κόσμο για να το πράξουμε.

Στεκόμαστε δυνατοί μαζί

Ακόμη και σε αυτή την ψηφιακή εποχή, τα παραδοσιακά καταστήματα εξακολουθούν να είναι απαραίτητα. Μέρη όπου μπορούμε να έρθουμε σε επαφή με ανθρώπους και όπου ως καταναλωτής μπορείτε πραγματικά να γνωρίσετε ένα προϊόν, να βρείτε πληροφορίες, έμπνευση και συμβουλές. Αυτός είναι ο λόγος που βάζουμε τα δυνατά μας για να συνδέσουμε τους διαδυκτιακούς και μη κόσμους, όπου διαφορετικά είδη υπηρεσιών μπορούν να συνδυαστούν. Επειδή μαζί είμαστε δυνατοί.

Παραπάνω από φαγητό

Οι καταναλωτές γίνονται όλο και πιο ενήμεροι ώστε να κάνουν υγιεινές επιλογές όταν πρόκειται για φαγητό και τη διατροφή των κατοικίδιων τους. Γι΄αυτό στην Prins, σκεφτόμαστε πριν δράσουμε. Ακόμη και όταν κάτι ακούγεται καλό από την προοπτική του μάρκετινγκ, χρειάζεται να αναρωτηθούμε αν είναι πραγματικά προς το συμφέρον της ευημερίας του ζώου. Κάνουμε συνειδητές επιλογές και ποντάρουμε κυρίως στην υγεία για το μέλλον. Σε τροφές που μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της παχυσαρκίας, στο μενού αυτό, με τη βοήθεια των τελευταίων τεχνικών, μπορούν να προσαρμοστούν βέλτιστα στο άτομο και στην άσκηση μαζί με το κατοικίδιο σας. Είμαστε τρόπος ζωής. Ως εκ τούτου το σύνθημά μας: Prins. Παραπάνω από φαγητό.