Βρίσκεστε εδώ:: Φροντίδα για την ποιότητα
Η ποιότητα έρχεται πρώτη στην παραγωγή τροφών για σκύλους και γάτες. Η Prins Petfoods για να είναι σε θέση να διασφαλίσει κορυφαία ποιότητα, έχει εφαρμόσει το σύστημα διασφάλισης ποιότητας GMP και HACCP. Αυτά τα συστήματα διασφαλίζουν την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων καθ’ όλη τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας. Με τον καθορισμό μέτρων ελέγχου για κάθε στάδιο στη διαδικασία, είναι δυνατή η διαχείριση και η πρόληψη κάθε κινδύνου. Επιπλέον, το σύστημα διασφάλισης ποιότητάς μας ελέγχεται περιοδικά και πιστοποιείται εκ νέου από εξουσιοδοτημένο φορέα.

 
Στην Prins Petfoods το πρόγραμμα διασφάλισης ποιότητας που εφαρμόζουμε ξεκινάει στην πηγή: Την επιλογή των προμηθευτών πρώτης ύλης.  Αυστηρά κριτήρια και πολλά χρόνια συνεργασίας με τους τακτικούς προμηθευτές μας έχουν οδηγήσει σε μια αξιόπιστη, υψηλής ποιότητας εισροή πρώτων υλών. Όλες οι πρώτες ύλες υποβάλλονται σε εκτενείς δοκιµές στο δικό μας εργαστήριο αναφορικά με τα φυσικά, χημικά και μικροβιολογικά χαρακτηριστικά ποιότητας. Όλα τα τελικά προϊόντα και πάλι υποβάλλονται σε εκτενείς δοκιμές και κανένα προϊόν δεν φεύγει από το εργοστάσιο έως ότου διασφαλιστεί ότι πληρούνται όλα τα πρότυπα ποιότητας.  Μέσω ενός συστήματος εντοπισμού και ιχνηλασιμότητας όλες οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στα προϊόντα μας συνδέονται με έναν μοναδικό κωδικό.  Με τον τρόπο αυτό η προέλευση κάθε συστατικού που χρησιμοποιείται στα προϊόντα μας μπορεί πάντοτε να αναγνωρίζεται και να εντοπίζεται.
 
Βέλτιστη διατήρηση
Οι συσκευασίες παίζουν έναν σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της ποιότητας και της διατροφικής αξίας των τροφών μας για σκύλους και γάτες. Η μέγιστη περίοδος διατήρησης και γεύσης των τροφών για σκύλους και γάτες επηρεάζεται από την έκθεση του προϊόντος στο οξυγόνο και το φως. Για την προστασία και τη διατήρηση της διατροφικής αξίας του προϊόντος, όλοι περιέκτες της Prins γεμίζονται και σφραγίζονται σε ελεγχόμενο περιβάλλον. Αυτό διασφαλίζει ότι παγιδεύεται η ελάχιστη δυνατή ποσότητα οξυγόνου στις συσκευασίες έτσι ώστε το προϊόν να παραμένει φρέσκο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
 
Ανάπτυξη προϊόντων
Εκτός από τις δοκιμές και τους ελέγχους της τρέχουσας γκάμας των προϊόντων μας, το εργαστήριό μας είναι αφοσιωμένο στην ανάπτυξη νέων προϊόντων. Οι βελτιώσεις στις πρώτες ύλες, τις συνταγές και τις συσκευασίες παίζουν σημαντικό ρόλο στη διατήρηση των υψηλότερων προτύπων ποιότητας των προϊόντων. Η ανάπτυξη νέων προϊόντων πραγματοποιείται σε συνεργασία με ανεξάρτητους φορείς όπως πανεπιστήμια και ερευνητικά ινστιτούτα.
 

Οδηγός προϊόντων

Βρείτε τη σωστή τροφή για τον σκύλο ή τη γάτα σας χρησιμοποιώντας τον οδηγό προϊόντων μας

Αναζήτηση προϊόντων
 

Αναζητούμε νέες συνεργασίες

Οι επιλογές σας για μια ανταποδοτική συνεργασία

Περισσότερες πληροφορίες