Βρίσκεστε εδώ:: 


Η Prins Petfoods είναι μια οικογενειακή επιχείρηση παραγωγής τροφών για κατοικίδια ζώα από την Ολλανδία. Για πάνω από 50 χρόνια έχουμε ειδικευτεί στην παραγωγή 100% φυσικής, κορυφαίας ποιότητας τροφής για σκύλους και γάτες, που ανταποκρίνονται στις διάφορες, μεταβαλλόμενες ανάγκες τους. Επί του παρόντος, κατέχουμε ηγετική θέση στην αγορά αναφορικά με τη συμπιεσμένη σκυλοτροφή στην Ολλανδία. Εκτός αυτού, στη γκάμα προϊόντων μας περιλαμβάνονται εξωθημένα τεμάχια τροφής, εμπορικές κατεψυγμένες ακατέργαστες τροφές για σκύλους, καθώς και ξηρές και υγρές τροφές για γάτες.

Στην Prins ο σεβασμός για άτομα και ζώα είναι αδιαμφισβήτητα δεδομένος. Ως εκ τούτου, τα προϊόντα μας παρασκευάζονται εξολοκλήρου χωρίς δοκιμές σε ζώα και χωρίς βελτιωτικά πρόσθετα οσμής, χρωστικών και αρτυματικών ουσιών. Διανέμουμε τα προϊόντα μας σε όλες τις ολλανδικές αλυσίδες καταστημάτων, καθώς και σε μεμονωμένα καταστήματα με είδη για κατοικίδια ζώα.

Η Prins συμβάλλει σε ένα ολοκληρωμένο τρόπο ζωής. Το ονομάζουμε ‘τρόπο ζωής’, επειδή η αποστολή μας είναι να προφέρουμε στα κατοικίδια ζώα και στους κατόχους τους μια πολύτιμη εμπειρία της Prins, σε κάθε στάδιο ζωής του κατοικίδιου ζώου. Στην Prins, το μοίρασμα των γνώσεων και των επαγγελματικών συμβουλών χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης. Για τον λόγο αυτό είμαστε περήφανοι για την εξυπηρέτηση των πελατών μας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Ομάδα Φροντίδας CareTeam της Prins  για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την τροφή, τη φροντίδα, τη διατροφή των κατοικίδιων ζώων ή σχετικά με την υγεία και τη συμπεριφορά των σκύλων και των γάτων γενικά. Για όλους τους λάτρεις ζώων, που έχουν ένα κατοικίδιο ή ένα επαγγελματικό ενδιαφέρον για τα ζώα, η Prins έχει ιδρύσει το Κέντρο Εκπαίδευσης EduPet. Εδώ παρέχουμε εκτενή πρακτικά μαθήματα που δίνονται από σημαντικότατους προσκεκλημένους ομιλητές.

Εάν ενδιαφέρεστε ή θέλετε περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω αυτής της τοποθεσίας form.

Οδηγός προϊόντων

Βρείτε τη σωστή τροφή για τον σκύλο ή τη γάτα σας χρησιμοποιώντας τον οδηγό προϊόντων μας

Αναζήτηση προϊόντων
 

Αναζητούμε νέες συνεργασίες

Οι επιλογές σας για μια ανταποδοτική συνεργασία

Περισσότερες πληροφορίες