Βρίσκεστε εδώ:: 



Μισός αιώνας λειτουργίας της οικογενειακής επιχείρησης

Πάνω από 50 χρόνια πριν, ο κ. Verkade ξεκίνησε να αναπτύσσει και να παράγει τροφές για σκύλους και γάτες. Η επιχείρηση ξεκίνησε στην πόλη Wekerom και αργότερα μετεγκαταστάθηκε στο Veenendaal, όπου η Prins Petfoods συνεχίζει να βρίσκεται σήμερα. Η κόρη του κ.Verkade, Lies, είναι η δεύτερη γενιά και διευθύνει την οικογενειακή επιχείρηση. Στην επιχείρηση της Prins εργάζονται σήμερα τρεις γενιές της οικογένειας Verkade. Το 2010, γεννήθηκε το πρώτο μέλος της τέταρτης γενιάς!

Οι σκύλοι και οι γάτες είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με τις τέσσερις γενιές της οικογένειας Verkade για πάνω από μισό αιώνα. Η παράδοση και η εμπειρία δημιουργήθηκε σε μια οικογενειακή επιχείρηση που παράγει υγιεινές, πλήρεις τροφές για κατοικίδια ζώα μέσα από μακρόχρονη εμπειρογνωσία και τρυφερή φροντίδα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το να μοιραζόμαστε την εμπειρογνωσία μας με το πάθος σας για τα ζώα!

Η καλή τροφή μετράει πολύ, αλλά και ένα υγιές καθημερινό πρόγραμμα διατροφής είναι εξίσου σημαντικό. Για τον λόγο αυτό, οι επαγγελματικές υπηρεσίες συμβουλών και υποστήριξης χαίρουν ιδιαίτερης εκτίμησης στην Prins. Για έναν λάτρη των κατοικίδιων ζώων, δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το να βλέπει τη γάτα ή τον σκύλο του χωρίς προβλήματα διάρροιας ή φαγούρας ή να βλέπει το κουτάβι του να μεγαλώνει φυσιολογικά και να γίνεται ένας υγιείς ενήλικας σκύλος που διατηρείται σε καλή φόρμα. Αυτό είναι το μεγάλο πάθος της οικογένειας Verkade.

Η ικανοποίηση που λαμβάνουμε όταν μοιραζόμαστε το πάθος μας και την τεχνογνωσία μας είναι ο λόγος για τον οποίο δημιουργήθηκε η Ομάδα Φροντίδας CareTeam της Prins Petfoods. Η Ομάδα Φροντίδας CareTeam, που αποτελείται από ειδικούς στον τομέα διατροφής, φροντίδας, υγείας και συμπεριφοράς των κατοικίδιων ζώων, χαίρεται να βοηθάει παρέχοντας επαγγελματικές υπηρεσίες συμβουλών και υποστήριξης.




 

Οδηγός προϊόντων

Βρείτε τη σωστή τροφή για τον σκύλο ή τη γάτα σας χρησιμοποιώντας τον οδηγό προϊόντων μας

Αναζήτηση προϊόντων
 

Αναζητούμε νέες συνεργασίες

Οι επιλογές σας για μια ανταποδοτική συνεργασία

Περισσότερες πληροφορίες