Βρίσκεστε εδώ:: 

Η Meisje ΛΑΤΡΕΥΕΙ την τροφή της

Απλά σφύζει από ενέργεια!

Η πρώτη μας γνωριμία με την Prins ήταν τον Ιανουάριο του 2010. Αυτό έγινε όταν πήγαμε να πάρουμε τη γατούλα μας Meisje από το τοπικό καταφύγιο ζώων. Για να τα βγάλουμε πέρα για τις πρώτες λίγες εβδομάδες μας έδωσαν ένα κουτί 1,5 κιλού της τροφής Prins VitalCare Adult. Αυτή ήταν η τροφή που της έδιναν στο καταφύγιο ζώων. Στη Meisje άρεσε τόσο πολύ αυτή η τροφή που δεν άγγιζε τίποτε άλλο. Τώρα αγοράζουμε σάκους των 5 κιλών για αυτήν και διαρκούν 3 μήνες. Πηδάει από εδώ και από εκεί ευχαριστημένη και γεμάτη ενέργεια και ξαπλώνει κάτω για λίγη ξεκούραση πού και πού - Coby και Fred van L. 
 

Όχι πια δερματικά προβλήματα 

Δερματικός ερεθισμός εξαφανίστηκε στον Vedor, κουτάβι Αγίου Βερνάρδου

Το όμορφο κουτάβι μας ο Vedor, ράτσας Αγίου Βερνάρδου, είχε φαγούρα και δερματικό ερεθισμό σε αρκετά μικρή ηλικία. Δοκιμάσαμε πολλούς τρόπους για να ανακουφιστεί από το πρόβλημα. Δυστυχώς τίποτε δεν φάνηκε να βοηθάει την κατάστασή του.  Τότε αποφάσισα να επικοινωνήσω με την Ομάδα Φροντίδας Prins CareTeam που με συμβούλεψε να αρχίσω να του δίνω   Prins ProCare Lam/Rijst (Αρνί/Ρύζι). Αυτή η τροφή περιέχει μόνο μία πηγή πρωτεΐνης και μόνο καλά λιπαρά. Είναι πραγματικά μια υποαλλεργική τροφή. Μαζί με την Ομάδα Φροντίδας CareTeam συζητήσαμε για ένα καθημερινό πρόγραμμα διατροφής. 
Μετά από 3 εβδομάδες διαπιστώσαμε ότι το Lam/Rijst έκανε τη δουλειά του. Τα κόκκινα στίγματα δεν ήταν τόσο ερεθισμένα. Επίσης προσέξαμε ότι ο Vedor άρχισε να είναι πιο παιχνιδιάρης και λίγο πιο ζωηρός. Πριν ξυνόταν σχεδόν όλη τη μέρα, τώρα όμως και αυτό μειώθηκε. Το στόμα του έχει πολύ καλύτερο χρώμα. Τις επόμενες εβδομάδες το τρίχωμα του Vedor άρχισε να δείχνει καλύτερο και τα σημεία με τα ερεθισμένα εξανθήματα όπου είχαν μείνει λίγες τρίχες, τώρα έχουν καλυφθεί κάτω από ένα όμορφο, λαμπερό τρίχωμα. Το Prins ProCare Lamb & Rice έκανε τη δουλειά του και είναι μια μεγάλη ανησυχία λιγότερη για μας. Ο Vedor είναι πιο ισορροπημένος τώρα που έπαψε να ξύνεται και έχει περισσότερη ενέργεια για παιχνίδι. Πραγματικά παρατηρούμε ότι τώρα έχει περισσότερη ‘ζωή’ μέσα του. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τις συμβουλές και τη βοήθεια που δεχτήκαμε από την Ομάδα Φροντίδας CareTeam! - Jaap van der H.

 
 

Frankie 

Ο Frankie λατρεύει την τροφή του - χωρίς δοκιμές σε ζώα!

Από τότε που γεννήθηκε, έδινα στο Μπιγκλ μου (2001) τις τροφές που μου συνιστούσε ο εκτροφέας. Τρία χρόνια πριν εγώ και ο σύντροφός μου που είναι κτηνίατρος αρχίσαμε να ζούμε μαζί. Μου έδειξε πολλές πληροφορίες για βιολογικά προϊόντα, δοκιμές σε ζώα κ.λπ. Στον ιστότοπο ‘No animal testing’ (Όχι δοκιμές σε ζώα) άρχισα να ψάχνω για κάποια άλλη τροφή. Επέλεξα την Prins. Μακάρι να το είχα κάνει όταν ο σκύλος μου ήταν ακόμη κουτάβι! Έκανε τον Frankie μου έναν εντελώς διαφορετικό σκύλο. Πολύ καλύτερο δέρμα, πιο λαμπερό τρίχωμα και είναι πιο παιχνιδιάρης και δραστήριος. Του αρέσει κάθε μπουκιά από την τροφή του.  Φυσικά και ξεκινήσαμε αμέσως να δίνουμε ξηρές μπουκιές Prins στον γάτο μας Toby που μπήκε στην οικογένεια το 2009. Ο Toby επίσης απολαμβάνει κάθε μπουκιά. Τα αγαπημένα μας ζώα σφύζουν από υγεία και ευεξία! Και νιώθω πολύ καλύτερα γνωρίζοντας ότι αυτά τα προϊόντα φτιάχνονται χωρίς δοκιμές σε ζώα. - Janette van E.
 
 

Η Tommie είναι σε πολύ καλύτερη φόρμα

Μπορείς να πεις ότι νιώθει καλύτερα μέσα τη

Η Ομάδα Φροντίδας Prins CareTeam ήταν πολύ χρήσιμη συζητώντας ένα πρόβλημα που είχαμε με τη γάτα μας Tommie. Η Tommie τελευταία δεν ήταν πολύ καλά και έχανε βάρος. Σύμφωνα με τη συμβουλή της CareTeam άρχισα να της δίνω NatureCare . Από τότε που αρχίσαμε να της δίνουμε το NatureCare της δείχνει σταθερά ότι είναι σε καλύτερη φόρμα.  Είναι δύσκολο να το πιστέψω ότι η γάτα μας είναι σχεδόν 18 χρονών. Πήρε λίγο βάρος και είναι λίγο πιο γεμάτη τώρα, το τρίχωμά της φαίνεται καλύτερο και η ουρά της ξαναγίνεται ζωηρή όπως την κουνούσε τα τελευταία λίγα χρόνια. Είμαστε εντελώς έκπληκτοι. Η Tommie είναι πολύ πιο ευχαριστημένη και το τρίχωμά της φαίνεται ωραίο!  - Berry Z.


 


 

Οδηγός προϊόντων

Βρείτε τη σωστή τροφή για τον σκύλο ή τη γάτα σας χρησιμοποιώντας τον οδηγό προϊόντων μας

Αναζήτηση προϊόντων
 

Αναζητούμε νέες συνεργασίες

Οι επιλογές σας για μια ανταποδοτική συνεργασία

Περισσότερες πληροφορίες