Βρίσκεστε εδώ:: οικία/ΣΚΥΛΟΣ/1 έως 8 ετών
Ταξινόμηση αποτελεσμάτων
Ενήλικοι σκύλοι 
Ο σκύλος σας φτάνει στην ενηλικίωση όταν αποκτήσει το βάρος του στην ώριμη ηλικία και τα σωματικά του κύτταρα δεν δημιουργούνται για ανάπτυξη αλλά μόνο για αντικατάσταση των παλιών κυττάρων. Τα μικρόσωμα ζώα γίνονται ενήλικα πιο γρήγορα από τα μεγαλόσωμα. 

Νέο στάδιο, διαφορετικές ανάγκες
Ένα αναπτυσσόμενο κουτάβι καταναλώνει περισσότερη ενέργεια από έναν ενήλικο σκύλο. Καθώς ο σκύλος αναπτύσσεται προς την ενηλικίωση, σταδιακά χρησιμοποιεί λιγότερες θερμίδες. Το να προσφέρετε στο κατοικίδιό σας μια υψηλής ποιότητας τροφή που ανταποκρίνεται στις διατροφικές ανάγκες του ενήλικου σκύλου είναι επομένως πολύ σημαντικό.

Προϊόντα Prins
Όλα τα προϊόντα στη σειρά τροφών για κατοικίδια που διαθέτουμε, είναι πλήρεις τροφές και επομένως δεν απαιτούνται διατροφικά συµπληρώµατα. Τυχόν επιπρόσθετη τροφή που προσφέρεται μπορεί να διαταράξει την ισορροπία πρόσληψης τροφής και να αυξήσει τον κίνδυνο διαταραχών της ανάπτυξης.

Εκτός από τα γεύματα ξηρής τροφής, σας συνιστούμε να διαφοροποιείτε τακτικά τη συνήθη διατροφή του κατοικίδιου ζώου σας προσφέροντας κατεψυγμένο ή νωπό κρέας για αρκετές ημέρες. Όχι μόνο τα κουτάβια, αλλά και οι ενήλικοι σκύλοι μπορεί να παρουσιάσουν ανεπάρκεια ορισμένων ενζύμων ή/και βακτηρίων. Η πρόσληψη κρέατος για αρκετές ημέρες θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της ισορροπίας.
 
 Απαλοιφή όλων