Βρίσκεστε εδώ:: οικία/ΓΑΤΑ/1 έως 7 ετών
Ταξινόμηση αποτελεσμάτων
Ενήλικες γάτες
Η γάτα σας φτάνει στην ενηλικίωση όταν αποκτήσει το βάρος της στην ώριμη ηλικία και τα σωματικά της κύτταρα δεν δημιουργούνται για ανάπτυξη αλλά μόνο για αντικατάσταση των παλιών κυττάρων. Τα πιο μικρόσωμα ζώα γίνονται ενήλικα πιο γρήγορα από τα μεγαλόσωμα. 

Νέο στάδιο, διαφορετικές ανάγκες
Ένα αναπτυσσόμενο γατάκι καταναλώνει περισσότερη ενέργεια από μια ενήλικη γάτα. Καθώς η γάτα σας αναπτύσσεται προς την ενηλικίωση, σταδιακά χρησιμοποιεί λιγότερες θερμίδες. Το να προσφέρετε στο κατοικίδιό σας μια υψηλής ποιότητας τροφή που ανταποκρίνεται στις διατροφικές ανάγκες της ενήλικης γάτας είναι επομένως πολύ σημαντικό.
 
Για μια ενήλικη γάτα, η ξηρή τροφή (μπουκιές) είναι προτιμώμενη από τις κονσερβοποιημένες τροφές. Οι κονσερβοποιημένες τροφές για κατοικίδια τυπικά αποτελούνται από 80% νερό. Ως αποτέλεσμα, η διατροφική αξία αυτών των γευμάτων είναι χαμηλή και οι κονσέρβες είναι σχετικά ακριβές.  Ένα άλλο πλεονέκτημα της ξηρής τροφής για γάτες είναι ότι διατηρεί τη γάτα σας σε καλή κατάσταση και συμβάλλει στην πρόληψη σχηματισμού τρυγίας. Είναι σημαντικό αν επιλέξετε ένα γεύμα κατάλληλο για τη γάτα σας.

Προϊόντα Prins
Όλα τα προϊόντα στη σειρά τροφών για κατοικίδια που διαθέτουμε, είναι πλήρεις τροφές και δεν απαιτούν διατροφικά συµπληρώµατα. Τυχόν επιπρόσθετες τροφές που προσφέρονται μπορεί να διαταράξουν την ισορροπία πρόσληψης τροφής και να αυξήσουν τον κίνδυνο διαταραχών της ανάπτυξης.

Εκτός από τα γεύματα ξηρής τροφής, σας συνιστούμε να διαφοροποιείτε τακτικά τη συνήθη διατροφή του κατοικίδιου ζώου σας προσφέροντας κατεψυγμένο ή νωπό κρέας για αρκετές ημέρες. Όχι μόνο τα γατάκια, αλλά και οι ενήλικες γάτες μπορεί να παρουσιάσουν ανεπάρκεια ορισμένων ενζύμων ή/και βακτηρίων. Η πρόσληψη κρέατος για αρκετές ημέρες θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της ισορροπίας.
 Απαλοιφή όλων