Ταξινόμηση αποτελεσμάτων
Γιούπι!!! Ένα νέο μέλος στην οικογένεια!
Οι γάτες φέρνει αγάπη, προσήλωση και φιλία στο σπίτι. Επίσης τα κατοικίδια αποτελούν συχνά το επίκεντρο του ενδιαφέροντος στις κοινωνικές επαφές, καθώς επίσης και έναν καλό λόγο για λίγη άσκηση που τόσο μας είναι απαραίτητη. Τα ζώα όπως και οι άνθρωποι έχουν να κερδίσουν πολλά από την αμοιβαία σχέση τους! Η φροντίδα για ένα κατοικίδιο είναι μια ευχάριστη ευθύνη. Το να δώσετε στο γατάκι σας μια καλή και υγιή ανατροφή αποτελεί ένα σπουδαίο μέρος της ευθύνης

Ένα νέο μέλος στην οικογένεια!
Ο ερχομός ενός μικρού γατιού είναι πάντοτε ένα συναρπαστικό γεγονός. Γρήγορα το γατάκι σας θα γίνει μέρος της οικογένειας και δεν θα θέλετε να το αποχωριστείτε. Ένας αξιαγάπητος σύντροφος που χρειάζεται μεγάλη φροντίδα και προσοχή για να πάρει μια καλή βάση για υγιή ανάπτυξη σε κάθε στάδιο της ζωής του. Ειδικά τις πρώτες ημέρες, το νέο μέλος της οικογένειάς θα τραβάει όλη σας την προσοχή. Αυτή είναι και η περίοδος που πιθανόν θα έχετε τις περισσότερες ερωτήσεις, όπως 'τι χρειάζεται να αγοράσω για το γατάκι μου, τι είδους τροφή του αρέσει περισσότερο, πώς θα το εκπαιδεύσω να μην λερώνει μέσα στο σπίτι και τι πρέπει να κάνω ώστε να σιγουρευτώ ότι το γατάκι μου θα είναι σε καλή υγεία και ευχαριστημένο;’

Η Prins είναι έτοιμη για σας
Η Prins Petfoods διασφαλίζει κορυφαίας ποιότητας τροφές για σκύλους και γάτες για κάθε φάση στη ζωή του κατοικίδιου ζώου σας. Επιπλέον, διαθέτουμε εκτεταμένες γνώσεις και εμπειρία σε όλους τους τομείς που σχετίζονται με την υγεία και τη φροντίδα των ζώων. Γνώσεις που θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας, ως λάτρης ενός ζώου. Η σωστή διατροφή είναι καλύτερη αρχή για την ανάπτυξη του αγαπημένου σας ζώου από γατάκι σε ενήλικη γάτα. Για αυτό είναι σημαντικό να είστε καλά πληροφορημένοι και προετοιμασμένοι. 

Πακέτα για κουτάβια και γατάκια 
Ειδικά για εκτροφεία σκύλων και γάτων, η Prins σας προσφέρει την επιλογή να παραγγείλετε πακέτα για κουτάβια και γατάκια. Τα πακέτα είναι σχεδιασμένα για να σας βοηθούν να ενημερώνετε με υπεύθυνο, εκπαιδευτικό και ευχάριστο τρόπο τους νέους κατόχους ενός κουταβιού ή μικρού γατιού σχετικά με τις τροφές για κατοικίδια ζώα και τη προστιθέμενη αξία της Prins. Για να παραγγείλετε πακέτα για το κουτάβι και το γατάκι σας επικοινωνήστε με την Ομάδα Φροντίδας CareTeam. Επίσης εάν είστε περιστασιακός εκτροφέας, ίσως επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με την Ομάδα Φροντίδας CareTeam. Κάντε κλικ εδώ για να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας.

Εάν έχετε κάποιες ερωτήσεις σχετικά με τη διατροφή, την ανατροφή ή τη συμπεριφορά του μικρού γάτου σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Ομάδα Φροντίδας Prins CareTeam.

Ευχόμαστε μια όμορφη σχέση για εσάς και το κατοικίδιο που σας συντροφεύει!
 
 Απαλοιφή όλων