Βρίσκεστε εδώ:: οικία/ΣΚΥΛΟΣ/8 ετών και άνω
Ταξινόμηση αποτελεσμάτων
Ηλικιωμένοι σκύλοι 
Μια νέα φάση έχει αρχίσει. Ο σκύλος σας αρχίζει να γερνάει. Είναι ώρα να αφιερώσετε κάποια επιπλέον φροντίδα και προσοχή στον σκύλο σας και να επανεξετάσετε τις ανάγκες του. Εάν έχει ήδη διαπιστώσει κάποιες ενδείξεις, μπορείτε να κάνετε πολλά για να γίνει η ζωή του ηλικιωμένου σκύλου σας πιο άνετη και ευχάριστη.

Πότε ο σκύλος μου είναι ηλικιωμένος;
Μια ερώτηση που τίθεται συχνά είναι:  Πότε θα πρέπει να γίνει η αλλαγή σε ένα μενού ηλικιωμένης γάτας; Αυτή είναι μια κάπως περίπλοκη απόφαση, η οποία εξαρτάται κατά πολύ από κάθε μεμονωμένο σκύλο.  Πρώτον, επειδή όλες οι ράτσες σκύλων δεν ζουν μέχρι την ίδια ηλικία. Δεύτερον, δύο σκύλοι δεν είναι ίδιοι όσον αφορά τα πρότυπα συμπεριφοράς και δραστηριότητας. Κατά κανόνα, είναι καλύτερα να λάβετε υπόψη την ιδιαιτερότητα του σκύλου σας δίνοντας προσοχή στη συμπεριφορά, την υγεία και την ενέργεια που καταναλώνει. 

Οι πιο μικρόσωμοι σκύλοι συνήθως ζουν περισσότερο και συχνά παραμένουν δραστήριοι μέχρι αρκετά μεγάλη ηλικία, επομένως για αυτούς τους σκύλους απαιτείται αλλαγή της τροφής προϊόντα για ηλικιωμένους σκύλους σε αρκετά προχωρημένη ηλικία.

Γιατί το κατοικίδιό μου θα πρέπει να τρέφεται με προϊόντα για ηλικιωμένους σκύλους;
Ο σκύλος σας μετά από κάποια ηλικία θα έχει μικρότερη ανάγκη για ορισμένες θρεπτικές ουσίες, όπως οι πρωτεΐνες. Οι διατροφικές του ανάγκες αλλάζουν επειδή ο σκύλος σας θα είναι λιγότερο δραστήριος και το όργανά του δεν λειτουργούν πλέον κατά τον βέλτιστο τρόπο. Ένα προϊόν τροφής για ηλικιωμένες γάτες αντισταθμίζει αυτές τις διαφορετικές διατροφικές ανάγκες. Επιπλέον, τα γεύματα τροφής για ηλικιωμένους σκύλους της Prins περιέχουν γλυκοζαμίνη και χονδροϊτίνη ενισχύουν τις αρθρώσεις στους σκύλους μεγαλύτερης ηλικίας.

 
 Απαλοιφή όλων