Βρίσκεστε εδώ:: 

Το πρόγραμμα της Prins για εκτροφείς έχει ειδικά αναπτυχθεί για εκτροφείς σκύλων και γάτων που είναι αφοσιωμένοι στην ενίσχυση της υγείας και της ευεξίας των ζώων που εκτρέφουν. Εκτροφείς σκύλων και γάτων που υποστηρίζουν τη φιλοσοφία μας και οι οποίοι επιθυμούν να τρέφουν τα ζώα τους προσφέροντάς τους μια νόστιμη, υγιεινή 100% φυσική τροφή, σχετίζονται με το πρόγραμμα για εκτροφείς της Prins. Το πρόγραμμα της Prins Petfoods για εκτροφείς προσαρμόζεται στον τύπο εκτροφείου σκύλων/γάτων και τις ατομικές επιθυμίες και προτιμήσεις όσον αφορά την υποστήριξη από την Prins Petfoods.
 
Υγεία και ευεξία 
Η εκτροφή μιας ομάδας από κουταβάκια ή γατάκια είναι μια εντατική και υπεύθυνη εργασία. Από τη γονιμοποίηση μέχρι τον απογαλακτισμό, από την εκτροφή ενός κουταβιού ή μικρού γατιού μέχρι τη φροντίδα για ένα ηλικιωμένο κατοικίδιο. Οποιαδήποτε ερώτηση έχετε ενδεχομένως σχετικά με την εκτροφή, τη διατροφή ή τη συμπεριφορά ενός σκύλου ή μιας γάτας, θα λάβετε μια απάντηση από τους ειδικούς μας στην Ομάδα Φροντίδας CareTeam της Prins. 

Η Prins προσφέρει στους εκτροφείς σκύλων και γάτων μια σειρά επιλογών για υποστήριξη. Η παροχή προσαρμοσμένης, ατομικής βοήθειας είναι μια από τις πλέον σημαντικές υπηρεσίες μας. Εάν ενδιαφέρεστε για το πρόγραμμα για εκτροφείς της Prins Breeders Program, παρακαλούμε συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο παρακάτω. Θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατό σχετικά με τι μπορεί να σας προσφέρει ως εκτροφέα σκύλων/γάτων.
 
Πακέτα για κουτάβια και γατάκια 
Η Prins προσφέρει σε εκτροφεία σκύλων και γάτων την επιλογή παραγγελίας πακέτων για κουτάβια και γατάκια. Οι συσκευασίες είναι ένα ελκυστικό εργαλείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παρουσιάσετε με ευχάριστο, υπεύθυνο και πληροφοριακό τρόπο στους νέους κατόχους ενός κουταβιού ή μικρού γατιού την Prins και τις ιδιότητες καθώς και την προστιθέμενη αξία των προϊόντων μας. Για παραγγελίες σχετικά με πακέτα για κουτάβια και γατάκια, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Ομάδα Φροντίδας CareTeam. Επίσης εάν είστε περιστασιακός εκτροφέας, ίσως επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με την Ομάδα Φροντίδας CareTeam. Κάντε κλικ εδώ για να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας.
 

Οδηγός προϊόντων

Βρείτε τη σωστή τροφή για τον σκύλο ή τη γάτα σας χρησιμοποιώντας τον οδηγό προϊόντων μας

Αναζήτηση προϊόντων
 

Αναζητούμε νέες συνεργασίες

Οι επιλογές σας για μια ανταποδοτική συνεργασία

Περισσότερες πληροφορίες