Η Prins διαθέτει σκυλοτροφές χωρίς σιτηρά

Δημοσιεύθηκε σε : 4/16/2015 09:17
ΒΕΝΕΝΤΑΛ – Η Prins πρόσφατα έχει παρουσιάσει τα προϊόντα Prins Grainfree, μια νέα σειρά από 100% φυσικές, πλήρεις τροφές για σκύλους που παρασκευάζονται χωρίς σιτηρά. Η σειρά περιλαμβάνει πέντε συμπιεσμένες τροφές σε μορφή κροκέτας χωρίς σιτηρά, δύο τροφές με βάση το κρέας σε μορφή σαλαμιού για αποθήκευση εκτός ψυγείου και μία τροφή φρέσκου κρέατος, βαθιάς κατάψυξης χωρίς σιτηρά. Επί του παρόντος δημιουργείται κροκέτα χωρίς σιτηρά και για γάτες.
 
Η τροφή χωρίς σιτηρά είναι μια τάση που παρατηρείται τελευταία, όχι μόνο για άτομα αλλά και για ζώα. Τα προϊόντα χωρίς σιτηρά αυξάνονται συνεχώς στην αγορά. Με τη νέα σειρά προϊόντων χωρίς σιτηρά Grainfree, η Prins ανταποκρίνεται σε μια ανάγκη του καταναλωτή. Η έρευνα έχει καταδείξει ότι τα προϊόντα χωρίς σιτηρά προτιμούνται από τους μισούς σχεδόν ερωτηθέντες στην έρευνα.
 
Ορισμένοι σκύλοι είναι ευαίσθητοι στα σιτηρά και μπορεί να ευεργετηθούν από μια τροφή χωρίς σιτηρά. Η σειρά Prins Grainfree προσφέρει μια υγιή εναλλακτική. Χωρίς σιτηρά σημαίνει ότι οι τροφές παρασκευάζονται από την Prins χωρίς τη χρήση σιτηρών όπως σιτάρι, ρύζι, καλαμπόκι, κριθάρι, βρώμη, σίκαλη ή σόργο, μια καλλιέργεια που μπορεί να κατατάσσεται στα χόρτα και στους σπόρους, καθώς και στα σιτηρά.
 
Τα σιτηρά στη σειρά Prins Grainfree έχουν υποκατασταθεί από πηγές υδατανθράκων που ανήκουν στην ομάδα των λαχανικών. Η Prins χρησιμοποιεί μπιζέλια, πατάτες και ταπιόκα, που είναι μια βολβοειδής ρίζα. Για τα υπόλοιπα συστατικά, η σύνθεση των τροφών και η περιεκτικότητα σε κρέας δεν διαφέρει από τις κανονικές σκυλοτροφές της Prins. Τα προϊόντα Prins Grainfree διατίθενται σε ειδικά καταστήματα με είδη για κατοικίδια από τον περασμένο Ιούνιο.
 
Η σειρά τροφών Prins Grainfree είναι κατάλληλη για κάθε σκύλο από κουτάβια μέχρι ηλικιωμένους σκύλους. Για όσους προτιμούν για το κατοικίδιό τους μια δίαιτα χωρίς σιτηρά, η σειρά Grainfree αποτελεί την καλύτερη επιλογή. Παρακαλούμε διατυπώστε την ερώτησή σας στη φόρμα επικοινωνίας contact form.
 

Παρατηρήσεις / σχόλια

Δεν βρέθηκαν παρατηρήσεις/ σχόλια

Δημοσίευση παρατήρησης / σχολίου

Παρακαλούμε συμπληρώστε παρακάτω τα * υποχρεωτικά πεδία. Οι παρατηρήσεις / τα σχόλια δεν εμφανίζονται έως ότου εγκριθούν.

Οδηγός προϊόντων

Βρείτε τη σωστή τροφή για τον σκύλο ή τη γάτα σας χρησιμοποιώντας τον οδηγό προϊόντων μας

Αναζήτηση προϊόντων
 

Αναζητούμε νέες συνεργασίες

Οι επιλογές σας για μια ανταποδοτική συνεργασία

Περισσότερες πληροφορίες