Βρίσκεστε εδώ:: 

Φτιάξτε μία γρανίτα για τον σκύλο σας!


Δροσερή Γρανίτα για έναν ζεσταμένο φίλο!
 
Εάν έξω κάνει αποπνικτική ζέστη, μπορείτε να κεράσετε τον σκύλο σας ένα δροσιστικό σνακ. Με μερικά κομματάκια λουκάνικο Prins NatureCare μπορείτε να φτιάξετε στα γρήγορα μια νόστιμη γρανίτα!          
Αλλά βέβαια με μέτρο διότι το πολύ παγωμένο φαγητό (ή νερό) μπορεί να προξενήσει προβλήματα στο στομάχι και στα έντερα εάν ο σκύλος σας έχει ευαισθησία.
Προσοχή! Πάντα να ξεπλένετε πρώτα την γρανίτα κάτω από την βρύση πριν τη δώσετε στον σκύλο, ώστε να μην κολλήσει η γλώσσα του πάνω σε αυτή.

Τί χρειάζομαι;
Ανάλογα με το πόσους σκύλους θέλετε να ταϊσετε και πόσες γρανίτες θέλετε να φτιάξετε: Ένα ή περισσότερα Λουκάνικα Prins NatureCare και ένα ή περισσότερα πλαστικά ποτηράκια.
Για την γρανίτα που φιάχνουμε εδώ, χρειάζεται μισό λουκάνικο.

Πως φιάχνω την γρανίτα;


Κόβετε το λουκάνικο σε φέτες. Μετά το κόβετε σε κύβους

Γεμίζετε ένα πλαστικό ποτηράκι με τους κύβους λουκάνικου. Γεμίστε το ποτηράκι λιγότερο ή περισσότερο ανάλογα με το μέγεθος του σκύλου σας.

Κατόπιν προσθέστε νερό ώστε μόλις που να καλύπτονται οι κύβοι

Τοποθετήστε κατόπιν το ποτηράκι τουλάχιστον για μισή ώρα στην κατάψυξη.

Βγάλτε το ποτηράκι από την κατάψυξη. Κόψτε κατόπιν το ποτηράκι στο μήκος για να βγάλετε την παγωμένη γρανίτα.

Προσοχή! Ξεπλύντε πάντα την γρανίτα για λίγο κάτω από την βρύση πριν τη δώσετε στον σκύλο σας. Αυτό προλαμβάνει την πιθανότητα να κολλήσει στην γλώσσα του.

Έτοιμο για σερβίρισμα! Αλλά μια στιγμή!

Προσέξτε πριν δώσετε την γρανίτα στον σκύλο σας, πώς αντιδρά. Το γλύψιμο και οι μικρές δαγκωματιές επιτρέπονται, αλλά δεν πρέπει ο σκύλος σας να καταπιεί μονομιάς αυτό το παγωμένο κομμάτι. Εν ανάγκει να κρατάτε το παγωτό στο χέρι σας.

Όλα εντάξει; τότε δώστου να καταλάβει! Αλλά βέβαια με μέτρο διότι το παγωμένο φαγητό σε μεγάλη ποσότητα μπορεί να προξενήσει εντερικά και στομαχικά προβλήματα. Στις περιπτώσεις αυτές εξαρτάται από την ευαισθησία του κάθε σκύλου.

Οδηγός προϊόντων

Βρείτε τη σωστή τροφή για τον σκύλο ή τη γάτα σας χρησιμοποιώντας τον οδηγό προϊόντων μας

Αναζήτηση προϊόντων
 

Αναζητούμε νέες συνεργασίες

Οι επιλογές σας για μια ανταποδοτική συνεργασία

Περισσότερες πληροφορίες