Βρίσκεστε εδώ:: 
Το πρόγραμμα για καταφύγια ζώων της Prins έχει αναπτυχθεί για να υποστηρίζονται τα καταφύγια ζώων μέσω των προϊόντων για κατοικίδια της Prins. Μαζί με το Καταφύγιο, θέλουμε να διασφαλιστεί ότι οι σκύλοι ή/και οι γάτες υπό τη φροντίδα σας λαμβάνουν μια καλή βάση προτού συναντήσουν τους νέους κατόχους τους.

Κάθε χρόνο, χιλιάδες κατοικίδια ζώα που φιλοξενούνται προσωρινά σε καταφύγια ζώων βρίσκουν το δρόμο τους σε ένα ζεστό, ασφαλές σπίτι για τη φροντίδα τους. Πολύ μόνιμο προσωπικό και πολλοί εθελοντές είναι αφιερωμένοι στη φροντίδα αυτών των ζώων. Αρκετά από αυτά τα καταφύγια ήδη επωφελούνται από μια συνεργασία με την Prins. Είμαστε χορηγοί αυτών των καταφυγίων για όλη την ποσότητα ποιοτικής τροφής για κατοικίδια που χρειάζονται κατά τη διάρκεια του έτους. Αυτό τους διευκολύνει να εστιάζουν σε άλλα σημαντικά ζητήματα και να εργάζονται για την υγεία και την ευημερία αυτών των ζώων, διασφαλίζοντας μια διαρκή παροχή 100% φυσικών, κορυφαίας ποιότητας τροφών. 

Φυσικά βοηθάμε το καταφύγιο παρέχοντας συμβουλές για τη διατροφή και τη δίαιτα έτσι ώστε να επιτυγχάνεται ο κοινός στόχος μας: Συμβάλλοντας στη καλύτερη δυνατή υγεία και ευεξία των σκύλων και των γάτων που διατηρούν υπό τη φροντίδα τους. Για όλους τους σκύλους και τις γάτες που ζουν στο καταφύγιο ακολουθείται ένα μενού που ανταποκρίνεται στην ηλικία και στον τύπο δραστηριότητάς τους. Εξάλλου, δεν αξίζει κάθε ζώο την καλύτερη δυνατή φροντίδα;

 

Οδηγός προϊόντων

Βρείτε τη σωστή τροφή για τον σκύλο ή τη γάτα σας χρησιμοποιώντας τον οδηγό προϊόντων μας

Αναζήτηση προϊόντων
 

Αναζητούμε νέες συνεργασίες

Οι επιλογές σας για μια ανταποδοτική συνεργασία

Περισσότερες πληροφορίες