Βρίσκεστε εδώ:: 


Ομάδα Φροντίδας CareTeam της Prins

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Ομάδα Φροντίδας CareTeam της Prins για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την τροφή, τη φροντίδα, τη διατροφή των κατοικίδιων ζώων ή γενικά σχετικά με την υγεία και τη συμπεριφορά των σκύλων και των γάτων. Μια ομάδα έμπειρων συμβούλων, οι οποίοι έχουν διαπρέψει στον τομέα της ειδικότητάς τους. Επικοινωνούν καθημερινά μέσω τηλεφώνου και email με εταιρείες λιανικού εμπορίου, εκτροφείς σκύλων και γάτων και με πελάτες.

Το καθημερινό πρόγραμμα διατροφής είναι ζωτικής σημασίας στη ζωή κάθε σκύλου ή γάτας. Όχι μόνο το προϊόν τροφής, αλλά ο τρόπος διατροφής – η μεθοδολογία διατροφής – καθορίζει σε μεγάλο βαθμό εάν ένας σκύλος ή μια γάτα απολαμβάνει έναν υγιή, ικανοποιητικό τρόπο ζωής. Οι συμβουλές σχετικά με τις τροφές και τις μεθόδους διατροφής είναι άρρηκτα συνδεμένες στην Prins. Μια υγιής, ολοκληρωμένη δίαιτα και ένα καλό πρότυπο διατροφής πάνε μαζί.

Καθημερινά οι ειδικοί της CareTeam αξιολογούν πολλές καταστάσεις πριν δώσουν την καλύτερη συμβουλή τους. Με πολύχρονη εμπειρία, αποδεδειγμένο ιστορικό προηγούμενων επιδόσεων και πλούσιες γνώσεις και διαθέσιμα δεδομένα, η ομάδα μπορεί απλά να κάνει τις σωστές ερωτήσεις ώστε να είναι σε θέση να διαγνώσει το πρόβλημα και να προσφέρει μια προσωπική συμβουλή. Η ομάδα θα παραμείνει σε επικοινωνία με τον πελάτη για παρακολούθηση και διόρθωση μιας κατάστασης όπου απαιτείται.

Τα πάντα για την υγεία και την ευεξία ενός κατοικίδιου ζώου
Η εξεύρεση της καλύτερης λύσης, μαζί με τον κάτοχο του κατοικίδιου, συχνά περιλαμβάνει περισσότερα στοιχεία από τις συμβουλές σχετικά με τα προϊόντα Prins, το καθημερινό πρόγραμμα σίτισης ή μια μεθοδολογία διατροφής. Η ομάδα CareTeam θα εξετάσει σφαιρικά κάθε πτυχή: Από την τροφή μέχρι τα παιχνίδια, από το αμμοδοχείο μέχρι την αποπαρασίτωση: Εξετάζεται προσεκτικά καθετί που είναι σημαντικό για να διατηρείται ένα κατοικίδιο ‘σε φόρμα’.

Εκτός του ότι βασίζονται στη δική τους γνωσιακή βάση, οι σύμβουλοί μας έχουν πρόσβαση σε εσωτερικούς κτηνιάτρους και ειδικούς σε θέματα συμπεριφοράς. Κατά περίπτωση, εξετάζεται η κατάσταση στο σπίτι του κατοικίδιου και κάποιος από τους ειδικούς μας σε θέματα διατροφής και δίαιτας μπορεί να κάνει μια επίσκεψη στο σπίτι, εάν αυτό βοηθά στην αξιολόγηση και την αντιμετώπιση του προβλήματος. Εάν – κατόπιν συζήτησης- οι συμβουλές της CareTeam δεν θεωρούνται επαρκείς, ο πελάτης παραπέμπεται αμέσως σε κάποιον ειδικό ή στον οικογενειακό κτηνίατρο.

Η CareTeam έχει βοηθήσει πολλούς κατόχους κατοικίδιων ζώων και πολλά κατοικίδια με εμπειρογνωμοσύνη και υποστήριξη. Τα επιτεύγματά τους αποτελούν επισφράγιση της δουλειάς μας!

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Ομάδα Φροντίδας CareTeam της Prins για προσωπικές συμβουλές εάν έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με τη διατροφή και την εκτροφή του σκύλου ή της γάτας σας ή σχετικά με τη συμπεριφορά του κατοικίδιου ζώου σας.
 

Οδηγός προϊόντων

Βρείτε τη σωστή τροφή για τον σκύλο ή τη γάτα σας χρησιμοποιώντας τον οδηγό προϊόντων μας

Αναζήτηση προϊόντων
 

Αναζητούμε νέες συνεργασίες

Οι επιλογές σας για μια ανταποδοτική συνεργασία

Περισσότερες πληροφορίες