Βρίσκεστε εδώ:: 

Παρουσιάζουμε περήφανα την Prins! 100% φυσικές τροφές για σκύλους και γάτες

Η Prins Petfoods είναι μια ολλανδική εταιρεία που παρασκευάζει 100% φυσικές τροφές για τον σκύλο και τη γάτα σας. Τα προϊόντα μας βασίζονται σε κορυφαίας ποιότητας ακατέργαστα συστατικά και θρεπτικά στοιχεία για την υποστήριξη υγιών σωματικών λειτουργιών στον σκύλο ή στη γάτα σας. Τα προϊόντα Prins παρασκευάζονται εξολοκλήρου χωρίς δοκιμές σε ζώα και χωρίς βελτιωτικά πρόσθετα οσμής, χρωστικών και αρωματικών ουσιών. Για 50 χρόνια η Prins παράγει ήδη πλήρεις τροφές για το κατοικίδιό σας με τρυφερή φροντίδα, που ανταποκρίνονται σε διάφορες, μεταβαλλόμενες ανάγκες των σκύλων και των γάτων. Στην Prins Petfoods ο σεβασμός για άτομα και ζώα, εντός και εκτός της επιχείρησης, είναι αδιαμφισβήτητα δεδομένος.
Οι βασικές αξίες που υπερασπίζεται η Prins Petfoods είναι ποιότητα, εμπειρογνωσία, περιβάλλον & βιωσιμότητα, δέσμευση και καινοτομία. Οι ίδιες αυτές αξίες αποτελούν σημαντικούς πυλώνες στη λειτουργία της επιχείρησής μας και παρέχουν μια διαρκή κατευθυντήρια γραμμή για ένα υπεύθυνο επιχειρηματικό πνεύμα.
Στην Prins, οι γνώσεις και οι επαγγελματικές συμβουλές χαίρουν ιδιαίτερης εκτίμησης. Μια τροφή για κατοικίδια είναι βεβαίως σημαντική, αλλά εξίσου σημαντικό είναι ένα καλό καθημερινό πρόγραμμα διατροφής. Για κάθε αφοσιωμένο κάτοχο ενός σκύλου ή μιας γάτας, δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το να βλέπει το κατοικίδιό του χωρίς πεπτικά ή δερματικά προβλήματα ή να βλέπει το κουτάβι του να μεγαλώνει φυσιολογικά και να γίνεται ένας όμορφος ενήλικας σκύλος. Αυτό είναι το πάθος που βοήθησε την οικογενειακή μας επιχείρηση να συνεχίσει να λειτουργεί. Είναι μεγάλη μας χαρά να μοιραστούμε αυτό το πάθος και την εμπειρογνωσία μαζί σας.

Οδηγός προϊόντων

Βρείτε τη σωστή τροφή για τον σκύλο ή τη γάτα σας χρησιμοποιώντας τον οδηγό προϊόντων μας

Αναζήτηση προϊόντων
 

Αναζητούμε νέες συνεργασίες

Οι επιλογές σας για μια ανταποδοτική συνεργασία

Περισσότερες πληροφορίες